Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gradin7 (125447) - U.D. Peaso (489142) » 398085286: T38/J2/IV

Liga 398085286 Información oficial sobre el partido 398085286 en Hattrick

13.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / IV.26 (3449)

U.E. Rapitenca Alineación oficial del equipo 'U.E. Rapitenca' en el partido 2 - 0 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Piet Maier-Gockl (36') 1 - 0
Martí Vinaixa (37') 2 - 0
U.E. Rapitenca Alineación oficial del equipo 'U.E. Rapitenca' en el partido 2 - 0 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Rapitenca Alineación oficial del equipo 'U.E. Rapitenca' en el partido 2 - 1 U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,5 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Rapitenca

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Rapitenca, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Piet Maier-Gockl per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jasper Cereghetti sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Martí Vinaixa que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Rapitenca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Piet Maier-Gockl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Terán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Raúl Terán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francés Ibero al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Javier Pinilla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Raúl Terán per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francés Ibero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Cédric Depré va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

U.D. Peaso

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Adolfo Larios la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Peaso havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Ivan Ugrinić no li va importar gens ni mica.