Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GDU (439691) - raverosbarcelona (1432012) » 398084907: T38/J6/IV

Liga 398084907 Información oficial sobre el partido 398084907 en Hattrick

10.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / IV.19 (3442)

Serraparera Alineación oficial del equipo 'Serraparera' en el partido 1 - 1 raverosbarcelona Alineación oficial del equipo 'raverosbarcelona' en el partido
0 - 1 Ivo Areas (53')
Friedrich Gutschik (55') 1 - 1
Serraparera Alineación oficial del equipo 'Serraparera' en el partido 1 - 1 raverosbarcelona Alineación oficial del equipo 'raverosbarcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Serraparera Alineación oficial del equipo 'Serraparera' en el partido 1 - 3 raverosbarcelona Alineación oficial del equipo 'raverosbarcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serraparera

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors del Serraparera amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 55, deixant Friedrich Gutschik en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Serraparera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Jorge Dinis Moreira va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Friedrich Gutschik.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Tomás Valbaler va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): El jugador de Serraparera Ignatius Drucker va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jorge Dinis Moreira va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Erhard Qiu ocupà el lloc d'en Herman van Kemenade al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Serraparera quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

raverosbarcelona

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador de raverosbarcelona Ivo Areas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 53 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de raverosbarcelona va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Álvaro Navarrete Rubio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Gonzalo Fernández Astiz va estar a punt de posar per davant a raverosbarcelona amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Piero Pani va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Pompeu Tenas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Piero Pani, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Aguilón de raverosbarcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Celestino Alfonso de raverosbarcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): raverosbarcelona es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Herko Girth no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Urrecho al camp.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): raverosbarcelona va fer una substitució al minut 42. Pablo Aguilón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Txevi Pastor.