Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PatimTeam (314902) - JABALISSS (440964) » 398083440: T38/J3/IV

Liga 398083440 Información oficial sobre el partido 398083440 en Hattrick

20.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / IV.11 (3434)

PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 3 - 0 oman villik Alineación oficial del equipo 'oman villik' en el partido
Volmari Kaikko (27') 1 - 0
Frederik Brussmann (42') 2 - 0
Jonas Andreas Artner (44') 3 - 0
PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 3 - 0 oman villik Alineación oficial del equipo 'oman villik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PatimTeam Alineación oficial del equipo 'PatimTeam' en el partido 5 - 1 oman villik Alineación oficial del equipo 'oman villik' en el partido
Tiene mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PatimTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Volmari Kaikko, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PatimTeam es posava per davant!
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan PatimTeam va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Frederik Brussmann des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Gavin Novak entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PatimTeam, un peu providencial d'en Jonas Andreas Artner va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Gavin Novak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PatimTeam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Albert Cufí va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Volmari Kaikko una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Xamín Ruiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Gavin Novak gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xamín Ruiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frederik Brussmann de PatimTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Albert Cufí de PatimTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

oman villik

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Dorin Moldovan va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Luis Enrique Garbijo va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Benito Melgarejo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Willy Frênois no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 69 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Luis Enrique Garbijo l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bartolomeu Baiona de villik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de villik Eusebio Irgas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Iu Montcada va entrar en el seu lloc.