Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Zarret (990880) - Los Nihilistas (435287) » 398082846: T38/J7/III

Liga 398082846 Información oficial sobre el partido 398082846 en Hattrick

17.11.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / III.16 (3423)

Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido 0 - 3 galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido
0 - 1 Miquel Grimalt (11')
0 - 2 Ricardo Montalto (34')
0 - 3 Ricardo Montalto (80')
Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido 0 - 3 galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Que te meto cinco Alineación oficial del equipo 'Que te meto cinco' en el partido 0 - 1 galicopy F.C. Alineación oficial del equipo 'galicopy F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te meto cinco

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): cinco va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Deles en un 1 contra 1 amb el porter Imanol Itruburu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En David Tapias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): cinco va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Deles va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Imanol Itruburu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jürgen Gugganig, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marino Razzini de cinco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de cinco Carlos Brusca va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Çetin Meşale va entrar en el seu lloc.

galicopy F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miquel Grimalt es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ricardo Montalto va augmentar l'avantatge de Galicopy a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ricardo Montalto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 69 en Ricardo Montalto ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Antonio Barrio el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Antonio Barrio de Galicopy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Elizondo de Galicopy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnau Buixó de Galicopy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Alejandro Garde va sortir coix del terreny de joc, substituït per Daniel Seguer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Jorge Peñalver tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.