Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hackerin F.C. (120472) - Maiq United (310089) » 398080808: T38/J13/II

Liga 398080808 Información oficial sobre el partido 398080808 en Hattrick

29.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / II.1 (3404)

Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido 2 - 3 Maiq United Alineación oficial del equipo 'Maiq United' en el partido
0 - 1 Yann Chardonnet (25')
0 - 2 Abelardo Villalba (57')
0 - 3 Yann Chardonnet (79')
David Fern (80') 1 - 3
Ahmed Allagui (85') 2 - 3
Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido 2 - 3 Maiq United Alineación oficial del equipo 'Maiq United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido 3 - 1 Maiq United Alineación oficial del equipo 'Maiq United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hackerin F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passava el minut 80 del matx, quan l'atent David Fern va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Ahmed Allagui de Hackerin va demostrar les seves habilitats al minut 85 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Hackerin van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Valentin Manolescu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Hackerin a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ståle Ryum va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hackerin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Ferreiro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Martin Seisenbacher va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Ståle Ryum va estar a punt d'empatar per a Hackerin quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Pablo Pinedo va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Després de 23 minuts jugats, Matej Kuleša es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Fern.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Andreas Draheim se sentia fresc com una rosa.

Maiq United

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Yann Chardonnet donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 139 Minuto 57 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de United Abelardo Villalba va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Dré de Buisonnier va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, United va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Yann Chardonnet.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Abelardo Villalba quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luís Peixoto, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Cubero de United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Blai Vilajuan de United va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Ecenarro va prendre el seu rol al minut 34.