Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alicante Real (1454916) - Plajax C.P. (122590) » 395479778: T38/R1

Copa 395479778 Información oficial sobre el partido 395479778 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Los Chivitos CF Alineación oficial del equipo 'Los Chivitos CF' en el partido 4 - 2 Plajax C.P. Alineación oficial del equipo 'Plajax C.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chivitos CF Alineación oficial del equipo 'Los Chivitos CF' en el partido 2 - 1 Plajax C.P. Alineación oficial del equipo 'Plajax C.P.' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chivitos CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Chivitos va ser Byung-Woo Pil.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Humberto Bengolea va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el Chivitos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Olaf Schäfers, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chivitos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Olaf Schäfers va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Chivitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hadrián Murado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Olaf Schäfers va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Chivitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Pardo en un 1 contra 1 amb el porter Mikko Inkeröinen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Chivitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Avshalom Samun ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Humberto Bengolea de Chivitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Alexander Piccolini es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Plajax C.P.

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 32 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Chimo Falcó.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Kyrylo Mamutov va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Plajax i marcant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Niki Dalgas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eduardo La Fuente estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Tatu Jalkanen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chimo Falcó.