Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zarrapastrosos f.c (1461200) - Stcube team (122760) » 395479520: T38/R1

Copa 395479520 Información oficial sobre el partido 395479520 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Espesito Alineación oficial del equipo 'Espesito' en el partido 4 - 2 Stcube team Alineación oficial del equipo 'Stcube team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Espesito Alineación oficial del equipo 'Espesito' en el partido 2 - 1 Stcube team Alineación oficial del equipo 'Stcube team' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,2 % 16,5 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espesito

Goles Goles

  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Quinten Boumans es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 110 Minuto 76 (Gol de falta): L'empat per part de Espesito va arribar al minut 76 quan Átila Ceará va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Julian-Andreas Unfried del Espesito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Carlos Reninger haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Espesito al minut 43.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Espesito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Átila Ceará va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 200 Minuto 58 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 58 amb una falta ben llançada per en Átila Ceará, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jurek Grzegorczuk va estar a punt d'avançar els locals al minut 78 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Quinten Boumans va estar a punt d'acabar en gol al minut 93, però el porter visitant Paco Sánchez-Girón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Espesito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 97 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ulf Sunesson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Manuel Tomás Calaça de Espesito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jurek Grzegorczuk.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quinten Boumans de Espesito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Manuel Tomás Calaça de Espesito va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Manuel Tomás Calaça de Espesito és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Espesito, Julian-Andreas Unfried, col·locà la pilota just a les mans d'en Paco Sánchez-Girón. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Massimo Ruffinoni, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Paco Sánchez-Girón va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Espesito i 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Espesito Ricardo Golar va intentar enganyar Paco Sánchez-Girón amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Zé Bento Bitácolo va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Espesito a la tanda de penals: 4 - 2!

Stcube team

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Stcube va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 20. Suso Abollo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Niccolò Capra va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Isaia Folli va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcus Portela de Stcube va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fryderyk Suzdorf de Stcube la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Carlos Reninger va xutar fora per a Stcube, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Luc Hardmeyer xutant per a Stcube va fer anar la pilota just on la volia, però Ricardo Golar, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Stcube Fryderyk Suzdorf, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ricardo Golar. El marcador continuava 3 - 2.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Stcube Honesto Gundín va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Suso Abollo de Stcube va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.