Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grimaldi C.F (1591310) - A.E. MVP (1366299) » 395479471: T38/R1

Copa 395479471 Información oficial sobre el partido 395479471 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Calatrava C.A. Alineación oficial del equipo 'Calatrava C.A.' en el partido 5 - 4 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Calatrava C.A. Alineación oficial del equipo 'Calatrava C.A.' en el partido 4 - 1 A.E. MVP Alineación oficial del equipo 'A.E. MVP' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calatrava C.A.

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Calatrava contenien la respiració mentre en Hossein Torabi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va premiar Calatrava amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Gustav Prammer va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jonathan López Losada de Calatrava va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 els aficionats van embogir quan en Cristiano Misuraca va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Calatrava.
  • 124 Minuto 113 (Gol de penalti): Calatrava va posar-se per davant 5 - 4 al minut 113, quan Gustav Prammer va llançar una pena màxima perfectament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gustav Prammer.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mathias Heinämäki de Calatrava va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hossein Torabi de Calatrava amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mathias Heinämäki de Calatrava per doble groga al minut 111.

A.E. MVP

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Mihajlo Petrović marqués l'empat. Al minut 30 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mihajlo Petrović va treure un córner llarg cap al segon pal que en Christer Drakmar, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Markus Matalajärvi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): A.E. van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 84, quan Toni Koistinen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Borzou Sanglachi va marxar de Stu Wadsworth en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de A.E. van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del A.E. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 李 (Li) 云旋 (Yunxuan), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Domingo Landín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Markus Matalajärvi de A.E. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de A.E. Robert Boleslav va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan José Zigüenza va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Christer Drakmar va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de A.E. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 112 (Lesión): Juan José Zigüenza va sortir coix del terreny de joc, substituït per Oscar Voerman. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.