Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulpileño Team (1595609) - atletico linoleico (1367397) » 395478549: T38/R1

Copa 395478549 Información oficial sobre el partido 395478549 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Pulpileño Team Alineación oficial del equipo 'Pulpileño Team' en el partido 6 - 3 atletico linoleico Alineación oficial del equipo 'atletico linoleico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pulpileño Team Alineación oficial del equipo 'Pulpileño Team' en el partido 5 - 1 atletico linoleico Alineación oficial del equipo 'atletico linoleico' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulpileño Team

Goles Goles

  • 102 Minuto 19 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pulpileño van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Kévin Rivière en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passava el minut 57 del matx, quan l'atent Krsman Arbutina va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Edouard Boisvert de Pulpileño va aconseguir igualar el partit al minut 59, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Pulpileño s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Antti Vartiainen per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Florent Forêt de Pulpileño va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pulpileño va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dimosthenis Zisimopoulos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dimosthenis Zisimopoulos hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimosthenis Zisimopoulos de Pulpileño va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jérémy Peslier de Pulpileño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Zeki Güzden de Pulpileño va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Antonio Álamo Gómez va prendre el seu rol al minut 89.

atletico linoleico

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tom Vie quedar desmarcat i marcar per a linoleico al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pulpileño. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sanid Kosović la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del linoleico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 7.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miguel Luis Hizurun arribés a peus de Albert Fazekas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a linoleico el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): linoleico van sortir al contraatac al minut 25, però Sanid Kosović va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.