Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo de Xixon (1434511) - Iberni FC (774653) » 395477740: T38/R1

Copa 395477740 Información oficial sobre el partido 395477740 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Dinamo de Xixon Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Xixon' en el partido 4 - 2 Zaratustra's Team Alineación oficial del equipo 'Zaratustra's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo de Xixon Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Xixon' en el partido 1 - 1 Zaratustra's Team Alineación oficial del equipo 'Zaratustra's Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,1 % 47,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Xixon

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Corria el minut 10, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Dinamo s'avançava en el marcador després que en Emilio Lander xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Dinamo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Wilfried Inglis, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Celedonio Merino Sancho no va poder aturar Wilfried Inglis de Dinamo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 56 el 3 - 2.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 82, en Reggie Burmanje la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Wilfried Inglis que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Juraj Križić una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 16, però una magnífica aturada de Orlín Zarza Ramos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Zaratustra's Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador visitant Sergio Malagón va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 39 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kastutis Mielinis quedar desmarcat i marcar per a Zaratustras al minut 41. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Zaratustras va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Bacho Kvirikashvili que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Andreu Sucarrat va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Raúl Puellas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Andreu Sucarrat quasi redueix la diferència al marcador al minut 84, però una gran estirada d'en Raúl Puellas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Zaratustras van seguir progressant per la banda dreta. Gert-Jan Brion va tenir la seva oportunitat al minut 85, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Bacho Kvirikashvili de Zaratustras va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Lucas va prendre el seu rol al minut 77.