Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALMODOVAR DEL CAMPO (440984) - el guerrero del amanecer (1369173) » 395477112: T38/R1

Copa 395477112 Información oficial sobre el partido 395477112 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

ALMODOVAR DEL CAMPO Alineación oficial del equipo 'ALMODOVAR DEL CAMPO' en el partido 2 - 3 el guerrero del amanecer Alineación oficial del equipo 'el guerrero del amanecer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALMODOVAR DEL CAMPO Alineación oficial del equipo 'ALMODOVAR DEL CAMPO' en el partido 1 - 2 el guerrero del amanecer Alineación oficial del equipo 'el guerrero del amanecer' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALMODOVAR DEL CAMPO

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del ALMODOVAR va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Asher Reznik, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Sampsa Penttilä va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ALMODOVAR.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raoul Hüttner va rematar alt.
  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): ALMODOVAR van sortir al contraatac al minut 100, però Karim Ibn-Mubarak va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrej Nilsson.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Raoul Hüttner de ALMODOVAR va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ALMODOVAR, Andrej Nilsson, col·locà la pilota just a les mans d'en Andreas Brenna. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Viktor Mikó de ALMODOVAR, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andreas Brenna en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Amadee Moeschberger va xutar fora per a ALMODOVAR, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ALMODOVAR Ota Novák, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Andreas Brenna. El marcador continuava 2 - 3.

el guerrero del amanecer

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 63 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tygo van Harmelen marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Maik Winkowski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 97 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Amadee Moeschberger haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a guerrero al minut 97.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavier Genovès de guerrero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): guerrero es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Carsten Himmelbauer no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eduardo Fallón al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tygo van Harmelen de guerrero va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de guerrero Erwan Baptiste va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de guerrero, Andreas Brenna, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Eduardo Fallón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a guerrero.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Xavier Genovès va xutar fora per a guerrero, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!