Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbolitis en las orejas (1365323) - Real Dinditos (120247) » 395477064: T38/R1

Copa 395477064 Información oficial sobre el partido 395477064 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Futbolitis en las orejas Alineación oficial del equipo 'Futbolitis en las orejas' en el partido 1 - 8 Quaresmitas C.F. Alineación oficial del equipo 'Quaresmitas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Futbolitis en las orejas Alineación oficial del equipo 'Futbolitis en las orejas' en el partido 1 - 3 Quaresmitas C.F. Alineación oficial del equipo 'Quaresmitas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,3 % 74,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbolitis en las orejas

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Alexandre Duchêne va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Futbolitis: 1 a 3 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Futbolitis va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alexandre Duchêne va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Wacław Majchrowicz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de João Aires Cirne de Futbolitis no va ser gol per ben poc.

Quaresmitas C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Al minut 4 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Elpídio Boullosa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, Qmtas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Arturo Modonutto, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ildo López va anar directament als peus de Arturo Modonutto que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, József Kenesei va augmentar l'avantatge de Qmtas a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Passaven 69 minuts quan en Alexandre Vergne va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 5.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Qmtas sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Gilberto Markel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 6.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antonio Mato Cano de Qmtas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 7 al minut 83 de partit.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arturo Modonutto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 8 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Romain Saint-Dizier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 84 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Qmtas, Orazio Langella va caure lesionat al minut 84, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Elpídio Boullosa no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Luis Sacristán va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Juan Goiburu probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.