Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tilin0 (801253) - FC Maped (438946) » 395476248: T38/R1

Copa 395476248 Información oficial sobre el partido 395476248 en Hattrick

03.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Komando EUIS Alineación oficial del equipo 'Komando EUIS' en el partido 1 - 2 F.C Tibidabo Alineación oficial del equipo 'F.C Tibidabo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Komando EUIS Alineación oficial del equipo 'Komando EUIS' en el partido 3 - 0 F.C Tibidabo Alineación oficial del equipo 'F.C Tibidabo' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komando EUIS

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Georgi Zahariev va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Komando empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Wespezjan Gorczyński del Komando ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Georgi Zahariev no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kelley Crouch va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Miguel Xavier de Freitas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

F.C Tibidabo

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Michel Freundorfer va posar els visitants Tibidabo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Tibidabo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Florian Séguret, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tibidabo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Michel Freundorfer, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Gazpio de Tibidabo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Gazpio va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Tibidabo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ginés Abejaro ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.