Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Roteña (1458638) - BARÇA_#1 (1430612) » 395475387: T38/R1

Copa 395475387 Información oficial sobre el partido 395475387 en Hattrick

03.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

ERVESTIA FC Alineación oficial del equipo 'ERVESTIA FC' en el partido 4 - 2 majeroro sport Alineación oficial del equipo 'majeroro sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ERVESTIA FC Alineación oficial del equipo 'ERVESTIA FC' en el partido 2 - 1 majeroro sport Alineación oficial del equipo 'majeroro sport' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,0 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ERVESTIA FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ERVESTIA contenien la respiració mentre en Mathieu Martinez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): ERVESTIA s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Igor Koch per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Tönis Zeitz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. ERVESTIA es posava per davant!
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Svein Hustad va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Igor Koch, que no va fallar i va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): ERVESTIA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tönis Zeitz en un 1 contra 1 amb el porter David Martínez de Castro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marcos Guerrico per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Martínez de Castro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Svein Hustad va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wincenty Prochota de ERVESTIA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Wincenty Prochota, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Jerzy Teterman de ERVESTIA va abandonar el terreny de joc després de 11 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Klim Fadeev va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68, Rafael Eguía de ERVESTIA es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

majeroro sport

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): El contraatac de majeroro va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Robin Karlslund va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 54. L'anotador per majeroro va ser Bogdan Tiniş, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de majeroro va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Narciso Penedo va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thilo Grage es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones