Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heavens Xl (794974) - Atletico Europa FC (118817) » 395475366: T38/R1

Copa 395475366 Información oficial sobre el partido 395475366 en Hattrick

03.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Wuidy C.F. Alineación oficial del equipo 'Wuidy C.F.' en el partido 1 - 2 Atletico Europa FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Europa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wuidy C.F. Alineación oficial del equipo 'Wuidy C.F.' en el partido 0 - 3 Atletico Europa FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Europa FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wuidy C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pablo Endara de Wuidy va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Quirico Bargos hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Lică Horhat de Wuidy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lică Horhat se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Çağdaş Berkol, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Atletico Europa FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sigvard Matsson va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb 85 minuts jugats, Michał Słowakiewicz de Atletico va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Erling Risa de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Willy Wittkuhn hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gints Kļaviņš havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Sigvard Matsson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eduardo Sierra, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Michał Słowakiewicz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Michał Słowakiewicz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Michał Słowakiewicz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sigvard Matsson probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.