Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bar el pimiento (1338238) - Pomelitos kivis (1431668) » 395475302: T38/R1

Copa 395475302 Información oficial sobre el partido 395475302 en Hattrick

03.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Llunàtics Alineación oficial del equipo 'Llunàtics' en el partido 3 - 4 Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Llunàtics Alineación oficial del equipo 'Llunàtics' en el partido 2 - 5 Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llunàtics

Goles Goles

  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Javier Alday ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Llunàtics es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrian Bejinariu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Llunàtics.
  • 109 Minuto 87 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 87 minuts Lage Igeler es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival James Vergoossen que d'un gran xut va marcar per a Holofernes el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Llunàtics va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nitay Hayman va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abel Olmos La Santa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Håkan Läfman.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Llunàtics no podia fer cap canvi en Ramón Dazne va deixar el terreny de joc al minut 89 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 108 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Adrian Bejinariu va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Llunàtics Rakshan Udwadia va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Llunàtics Adrian Bejinariu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Abel Olmos La Santa. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Larry Demmenie xutant per a Llunàtics va fer anar la pilota just on la volia, però Abel Olmos La Santa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marvin Kubant va xutar fora per a Llunàtics, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Siniša Avdič de Llunàtics, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Abel Olmos La Santa en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.

Atletico Holofernes

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Holofernes seguien lluitant fins al final. Al minut 84, fruit d'aquests esforços, Raúl Ibañez Corvera va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Hunor Czaniga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lage Igeler va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Jorge Lumbreras va xutar magistralment una falta al minut 38 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Agustín Astola Madariaga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 88, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marvin Kubant va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 107 (Ocasión de falta): En Jorge Lumbreras va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 107. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isidro Ojea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de Holofernes Secundino Casamijana va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jaime Vinuesa va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Holofernes Jaime Vinuesa va intentar enganyar Marvin Kubant amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ihalar Alontso anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Holofernes.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Víctor Ybarra de Holofernes va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Isidro Ojea de Holofernes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Holofernes Raúl Ibañez Corvera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marvin Kubant es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.