Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv d'Asturies (775457) - Palmeiras de Corme (47477) » 395475047: T38/R1

Copa 395475047 Información oficial sobre el partido 395475047 en Hattrick

03.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Olympus Flames Alineación oficial del equipo 'Olympus Flames' en el partido 7 - 0 District Red Alineación oficial del equipo 'District Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Olympus Flames Alineación oficial del equipo 'Olympus Flames' en el partido 10 - 0 District Red Alineación oficial del equipo 'District Red' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympus Flames

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Olympus contenien la respiració mentre en Ramón Henriquez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 4 (Gol de falta): Als 4 minuts, Yohan Burgos va ampliar l'avantatge de Olympus amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Gianfranco Belloni de Olympus va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Olympus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Magnus Gutscher va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Olympus a 5 - 0. Tuomas Nikola va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Olympus va obtenir un penal al minut 72, que va llançar a la perfecció Yohan Burgos. 6 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Olympus va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gianfranco Belloni, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valerio Serafini de Olympus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emmanuel Combaud de Olympus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Olympus, en Gianfranco Belloni, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

District Red

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Joãozinho do Mato va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rubén Haro Diéguez no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Licínio Correia va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón Henriquez es va comportar com un juvenil al minut 51 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Licínio Correia de Reds va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. João Simão Crespo va entrar en el seu lloc.