Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aporellos (1371733) - Atlas fc. (1590717) » 395472612: T38/R1

Copa 395472612 Información oficial sobre el partido 395472612 en Hattrick

03.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

ferdynight club Alineación oficial del equipo 'ferdynight club' en el partido 0 - 4 tabarca f.c. Alineación oficial del equipo 'tabarca f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ferdynight club Alineación oficial del equipo 'ferdynight club' en el partido 1 - 3 tabarca f.c. Alineación oficial del equipo 'tabarca f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferdynight club

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marcos Camazón hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Mauro Lastra va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 37 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Uri Alegret i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ferdynight, però el xut de Carlos Mendia va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Sánchez Cruz.

tabarca f.c.

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bojan Danić es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Jorge Fernández va augmentar l'avantatge de tabarca a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): Paulus Mickl va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a tabarca gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Samuli Pörhö, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Eelis Melko va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Bojan Danić quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Echenagusia, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jorge Fernández al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Caner Rafih de tabarca es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Jorge Fernández de tabarca va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Semblava que Samuli Pörhö s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): En Bojan Danić va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.