Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Nomadas De La Tribu (1433536) - Ergaponi (1419693) » 395472346: T38/R1

Copa 395472346 Información oficial sobre el partido 395472346 en Hattrick

03.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Los Nomadas De La Tribu Alineación oficial del equipo 'Los Nomadas De La Tribu' en el partido 1 - 4 Kerouac United Alineación oficial del equipo 'Kerouac United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Nomadas De La Tribu Alineación oficial del equipo 'Los Nomadas De La Tribu' en el partido 2 - 1 Kerouac United Alineación oficial del equipo 'Kerouac United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Nomadas De La Tribu

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alberto Jesus Pereira Vasconcelos, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Nomadas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marco Ganchaegu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Guillem Murgades no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Aurélien Clair va disposar d'una bona oportunitat al minut 88, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aard Wieland de Nomadas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Aard Wieland va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): El jugador de Nomadas Juho Roni va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bencomo Barros Aguado va entrar en el seu lloc.

Kerouac United

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rubén Despí va anar directament als peus de Bartolomeo Fuligni que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kerouac prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Robert Zimmern.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Kerouac l'avantatge per 1 - 3. Vili Nurminen en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Kerouac va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Bartolomeo Fuligni va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bartolomeo Fuligni després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juho Roni va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rubén Despí, el jugador de Kerouac va ser expulsat al minut 85.