Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

celeby f.c (1333905) - La Asamblea de Majaras (487668) » 395472224: T38/R1

Copa 395472224 Información oficial sobre el partido 395472224 en Hattrick

03.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

celeby f.c Alineación oficial del equipo 'celeby f.c' en el partido 2 - 3 salvaje bravo Alineación oficial del equipo 'salvaje bravo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
celeby f.c Alineación oficial del equipo 'celeby f.c' en el partido 0 - 3 salvaje bravo Alineación oficial del equipo 'salvaje bravo' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celeby f.c

Goles Goles

  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Evandro Zambon s'emportà una gran ovació del públic local al minut 72, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): celeby van sortir al contraatac al minut 63, però Evandro Zambon va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xulián Esparís de celeby la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 107 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xulián Esparís de celeby va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

salvaje bravo

Goles Goles

  • 109 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Massimo De Sousa després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de celeby Ahmed Sulami, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, Federico Sclavo de salvaje va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Paco Rodrigo quedar desmarcat i marcar per a salvaje al minut 67. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 105 Minuto 114 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Federico Sclavo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Massimo De Sousa, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Marcos Navales va estar a punt de posar per davant a salvaje amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Josep Mulleras va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Marcos Navales va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Dainis Suševics-Sušņevics va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 270 Minuto 49 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a salvaje al minut 49, però el xut de Ignacio Martínez de Rodrigo va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcos Navales ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 100, quan en Federico Sclavo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Semblava que Fanis Kolokotronis s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Federico Sclavo no li va importar gens ni mica.