Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dvicios FC (994450) - magictroncos (1337056) » 395470115: T38/R1

Copa 395470115 Información oficial sobre el partido 395470115 en Hattrick

03.10.2012 12:30:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

No es la culpa mía!!! Alineación oficial del equipo 'No es la culpa mía!!!' en el partido 2 - 1 Villa de Gijón Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
No es la culpa mía!!! Alineación oficial del equipo 'No es la culpa mía!!!' en el partido 2 - 0 Villa de Gijón Alineación oficial del equipo 'Villa de Gijón' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No es la culpa mía!!!

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Àlex Climent sempre és una garantia. Al minut 25, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cansoy Gökbora marcar el 1 - 0 per al mía!!!.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Cansoy Gökbora es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 71 podia haver acabat en gol, però Atanásio Gomide va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): mía!!! va fer una substitució al minut 80. Jaakko Lahtinen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Samuel Vitale.

Villa de Gijón

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Fernando Quesada va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Villa, Víctor Serrat, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Villa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Omar Posadas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Villa va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Julio César Acevedo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 32 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Omar Posadas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Villa van sortir al contraatac al minut 72, però Javier Oviedo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jesús Betancor va entorpir al marcador d'en Jesús Antonio Cunilleras per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Julio César Acevedo de Villa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Odilo Cagiao, jugador de Villa, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 70. Ramiro Martínez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.