Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IreCF (1372907) - Lerez C.F. (440783) » 395469038: T38/R1

Copa 395469038 Información oficial sobre el partido 395469038 en Hattrick

03.10.2012 12:30:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Los Markopaketti Alineación oficial del equipo 'Los Markopaketti' en el partido 2 - 3 Lerez C.F. Alineación oficial del equipo 'Lerez C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Markopaketti Alineación oficial del equipo 'Los Markopaketti' en el partido 2 - 1 Lerez C.F. Alineación oficial del equipo 'Lerez C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,2 % 14,1 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Markopaketti

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Als 79 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Markopaketti va acabar amb la pilota als peus de Jhonatan Cárdenas que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jhonatan Cárdenas de Markopaketti va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Markopaketti va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Sebastián Vera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Frédéric Serret de Markopaketti es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 77, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Angelino Dias hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Velandia de Markopaketti es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Antonio Maggiolo de Markopaketti es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Eckehart Renk ocupà el lloc d'en Juan Luis Navajas al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Markopaketti quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Jhonatan Cárdenas va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Lerez C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lerez van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Aykut Delice.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Lerez va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fernando Caruso, amb un xut sec des de la dreta.
  • 170 Minuto 89 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Aykut Delice al minut 89 va permetre a Lerez prendre avantatge per 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Lerez va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Luis Navajas va desviar el xut final de Aykut Delice després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Caruso.