Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barbado Team (488516) - sucrisa (487231) » 395468029: T38/R1

Copa 395468029 Información oficial sobre el partido 395468029 en Hattrick

03.10.2012 12:30:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Barbado Team Alineación oficial del equipo 'Barbado Team' en el partido 2 - 3 Yokohama blue's Alineación oficial del equipo 'Yokohama blue's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barbado Team Alineación oficial del equipo 'Barbado Team' en el partido 4 - 1 Yokohama blue's Alineación oficial del equipo 'Yokohama blue's' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barbado Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 16, Mazdak Oliaei de Barbado empatava el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Barbado no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Bartolomé Aparicio Pérez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Abel Sarmiento va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barbado se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Barbado per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bartolomé Aparicio Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Barbado va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bartolomé Aparicio Pérez no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Nick Harnischberg va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 71 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Riddergard de Barbado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Mazdak Oliaei va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Barbado es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Ivaylo Kúnchev de Barbado va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sébastien Mariage va prendre el seu rol al minut 40.

Yokohama blue's

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de YB van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Emili Gallent.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Hessel van Brouwershaven va marcar al minut 36 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alio Cella, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Mazdak Oliaei haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a YB al minut 83.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pablo Eguilaz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.