Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALIPARK-BARDIN (119072) - LaBobila (1416874) » 395467220: T38/R1

Copa 395467220 Información oficial sobre el partido 395467220 en Hattrick

03.10.2012 12:45:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Que n'aprenguin FC Alineación oficial del equipo 'Que n'aprenguin FC' en el partido 1 - 4 Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Que n'aprenguin FC Alineación oficial del equipo 'Que n'aprenguin FC' en el partido 1 - 2 Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que n'aprenguin FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): naprenguin va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ettore Ricciuti, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sven Johanson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Demir Selhan no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexis Cadiot de naprenguin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ettore Ricciuti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Llibertat Calonge

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Llibertat prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Juan Luis Peña Lorca.
  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Llibertat amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Anicetu Irazoqui, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Marcos Moreno Rubio va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Llibertat augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Urtats Pagadigorria es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Llibertat, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Anicetu Irazoqui va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Marcos Moreno Rubio de Llibertat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Modesto Castellote de Llibertat va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Celal Rabih va prendre el seu rol al minut 29.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Fausto Jacquet de Llibertat va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sergio Ajenjo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Marcos Moreno Rubio no li va importar gens ni mica.