Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

matatxiris revolution (1457569) - Charlio FC (433895) » 395465851: T38/R1

Copa 395465851 Información oficial sobre el partido 395465851 en Hattrick

03.10.2012 12:45:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

Los Mandarinos Alineación oficial del equipo 'Los Mandarinos' en el partido 2 - 5 Zelotes Alineación oficial del equipo 'Zelotes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Mandarinos Alineación oficial del equipo 'Los Mandarinos' en el partido 1 - 5 Zelotes Alineación oficial del equipo 'Zelotes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mandarinos

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de 33 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Mandarinos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Peter Edborg de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tomi Prosi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mandarinos es posava per davant 2 a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pánfilo Santos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zelotes

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfredo Montaner que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Zelotes.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Zelotes va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luis Manuel Gorbea, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Toms Pļaviņš que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Zelotes agafava avantatge al minut 56 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alfredo Montaner amb mestria.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alfredo Montaner, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Zelotes va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Cirilo Concabella, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zelotes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cirilo Concabella, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Jarosław Palczewski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cirilo Concabella no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Soriano Tirado Torres de Zelotes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.