Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Avinyó (801197) - Trine FC (124710) » 395464918: T38/R1

Copa 395464918 Información oficial sobre el partido 395464918 en Hattrick

03.10.2012 12:45:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 1

At. Ximete Alineación oficial del equipo 'At. Ximete' en el partido 0 - 4 chanfonetas Alineación oficial del equipo 'chanfonetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
At. Ximete Alineación oficial del equipo 'At. Ximete' en el partido 1 - 6 chanfonetas Alineación oficial del equipo 'chanfonetas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Ximete

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ximete va anar a parar a la dreta de l'atac on en Keano Vermeylen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12 en Fabrice Bordes va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Ximete puguin veure en Alípio Costa Borges jugant de nou; ja que al minut 65 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alfonso Ruiz Álvarez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Lutogniew Batkiewicz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

chanfonetas

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Antoine Delphin de chanfonetas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, un xut de Antoine Delphin des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del chanfonetas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jozo Pucer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antoine Delphin va augmentar l'avantatge de chanfonetas a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Torben Klem de chanfonetas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el chanfonetas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jozo Pucer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Ciro Fazzari va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adrián González Párraga va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Bjarne Langvik es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Lukas Ångwald va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.