Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dewsbury-hells (1459180) - ankara fcv (796901) » 393412879: T37/R7

Copa 393412879 Información oficial sobre el partido 393412879 en Hattrick

25.07.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 7

Tin T Alineación oficial del equipo 'Tin T' en el partido 0 - 3 Fortuna Killepitsch 05 Alineación oficial del equipo 'Fortuna Killepitsch 05' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tin T Alineación oficial del equipo 'Tin T' en el partido 2 - 2 Fortuna Killepitsch 05 Alineación oficial del equipo 'Fortuna Killepitsch 05' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tin T

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Aitor Gulías va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 31 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Sigismundo Hermigas va disposar d'una bona oportunitat al minut 87, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Vaqué de Tin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Miguel Fons va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 303 Minuto 88 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Sigismundo Hermigas, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Fortuna Killepitsch 05

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jens Jørgen Bonnesen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Bobbie Gerritse va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 2. L'experiència és un grau!
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Kille va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Wacław Kowal va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 36 en Fernando Deguai ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en František Vanča el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Kille quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Wacław Kowal va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bobbie Gerritse es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Giacobello de Kille la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Mosè Corghi tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.