Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AladinoDeMurcia (308039) - RCDI Chacho (118627) » 393038234: T37/R5

Copa 393038234 Información oficial sobre el partido 393038234 en Hattrick

11.07.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 5

ALMOGÀVERS KING FC Alineación oficial del equipo 'ALMOGÀVERS KING FC' en el partido 5 - 6 okalimocho Alineación oficial del equipo 'okalimocho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ALMOGÀVERS KING FC Alineación oficial del equipo 'ALMOGÀVERS KING FC' en el partido 3 - 0 okalimocho Alineación oficial del equipo 'okalimocho' en el partido
Tiene suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALMOGÀVERS KING FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 20, indicava inequívocament que en Joan Ferrusola va saber trobar la xarxa rival. ALMOGÀVERS desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): ALMOGÀVERS equilibrava la balança al minut 58. En Florencio Vieiro, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Miloš Lehečka va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a ALMOGÀVERS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Natalio Bo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 111 (Ocasión de falta): Al minut 111, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 108 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Aleandro Fellegara va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sébastien Millet.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ALMOGÀVERS Joan Ferrusola, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rafael Torres. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ALMOGÀVERS Alex Terbrax va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Nikolas Vardoulakis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a ALMOGÀVERS.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Sébastien Millet de ALMOGÀVERS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Torres en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Florencio Vieiro de ALMOGÀVERS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Torres en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.

okalimocho

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 en Valentin Vladimirov va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): okalimocho va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Raúl Redondo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Miró va intentar anar-se'n per velocitat al minut 6 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Manuel Figueras va estar a punt de posar per davant a okalimocho amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aleandro Fellegara va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Figueras.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de okalimocho Osvaldo Melo Guedes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sébastien Millet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de okalimocho, Manuel Figueras, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Raúl Redondo de okalimocho anava molt fort i col·locat però Sébastien Millet no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Tomasz Niechwiej va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de okalimocho Timo Schiffelholz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sébastien Millet es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.