Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elustroncos (1458692) - Mas Chutes No (795375) » 393038144: T37/R5

Copa 393038144 Información oficial sobre el partido 393038144 en Hattrick

11.07.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 5

Villar de Gallimazo Alineación oficial del equipo 'Villar de Gallimazo' en el partido 6 - 2 Mas Chutes No Alineación oficial del equipo 'Mas Chutes No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Villar de Gallimazo Alineación oficial del equipo 'Villar de Gallimazo' en el partido 6 - 4 Mas Chutes No Alineación oficial del equipo 'Mas Chutes No' en el partido
Tiene un resultado normal 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,1 % 11,9 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villar de Gallimazo

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Gallimazo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Romeu Abavides que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Stacy Darling al minut 44, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Gallimazo i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Gallimazo va aconseguir el 3 - 1 quan Gerko van Kassel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Gallimazo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfonso Ibañez Pacheco va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Romeu Abavides de Gallimazo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gallimazo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Clyde Zammit progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Stacy Darling va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 19, i va passar la pilota a Rafael Valverde, però aquest no va encertar a marcar.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Gallimazo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alfonso Ibañez Pacheco no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Stacy Darling, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Stacy Darling, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Mas Chutes No

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gallimazo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Alfredo Bressi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Chutes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 18.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Christoph Agen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Abílio Duarte Simões que, efectivament, va fer pujar el 5 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Chutes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Claudiu Popescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Claudiu Popescu de Chutes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Jurjen Segers ocupà el lloc d'en Desiderio Barroso al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Chutes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 55 (Tirita): Passats 55 minuts de joc, en Jurjen Segers de Chutes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.