Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cádiz B Team (1598854) - SantJoan (1462996) » 393037855: T37/R5

Copa 393037855 Información oficial sobre el partido 393037855 en Hattrick

11.07.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 5

Club Espanyol de Football Alineación oficial del equipo 'Club Espanyol de Football' en el partido 3 - 0 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Espanyol de Football Alineación oficial del equipo 'Club Espanyol de Football' en el partido 2 - 0 Sporting de Adanero Alineación oficial del equipo 'Sporting de Adanero' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Espanyol de Football

Goles Goles

  • 139 Minuto 25 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Alfredo Páramo va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Rudolf Łosiewicz.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Juan Pablo Benavides va incrementar l'avantatge de Espanyol amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Espanyol va aconseguir el 3 - 0 quan Fernando Gaynna va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Yury Galafeev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcus Leesberg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Al minut 59, Clemente Zerbo gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Xavier Leclerc de Espanyol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Pablo Benavides de Espanyol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Ill de Espanyol es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Espanyol puguin veure en Clemente Zerbo jugant de nou; ja que al minut 72 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Lazzaro Falconeri el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Sporting de Adanero

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Gaynna no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joni Korkeasaari estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.