Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL CLUB GORETTI (124086) - AreFutbol (1419870) » 393037742: T37/R5

Copa 393037742 Información oficial sobre el partido 393037742 en Hattrick

11.07.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 5

REAL CLUB GORETTI Alineación oficial del equipo 'REAL CLUB GORETTI' en el partido 4 - 5 Sporting de Petrola Alineación oficial del equipo 'Sporting de Petrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REAL CLUB GORETTI Alineación oficial del equipo 'REAL CLUB GORETTI' en el partido 1 - 1 Sporting de Petrola Alineación oficial del equipo 'Sporting de Petrola' en el partido
Tiene bastante suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,3 % 57,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL CLUB GORETTI

Goles Goles

  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): GORETTI va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Senín Cedeira, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Henrike Agirremalloa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GORETTI va anar a parar a la dreta de l'atac on en Simion Alexe, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Franklin Carrasco va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GORETTI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Camfullos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edvard Studený va estar a punt d'avançar els locals al minut 100 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjamin Robertsson de GORETTI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Henrike Agirremalloa de GORETTI es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Francisco Caparroso de GORETTI va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ivan Pèlach va prendre el seu rol al minut 28.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Henrike Agirremalloa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de GORETTI, Ivan Pèlach, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Attilio Capece xutant per a GORETTI va fer anar la pilota just on la volia, però Yaron Domb, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GORETTI Simion Alexe va intentar enganyar Yaron Domb amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Jorge Camfullos de GORETTI va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 5 al marcador.

Sporting de Petrola

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sporting prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José María Martorell.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Constantin Kemmitzer de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Mantelini.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Pep Sagreras es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Pep Pallarès ocupà el lloc d'en Miguel Cabrerizo al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Felipe Alapont de Sporting és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Matteo Mantelini de Sporting, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Attilio Capece en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Luis Jiménez Bernabeu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Sporting.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Sporting Gilvan Azambuja no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Attilio Capece es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sporting Constantin Kemmitzer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Attilio Capece. El marcador continuava 4 - 5.