Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Liberalismo contra las Subvenciones (1421465) - TREK GF (1461962) » 392848953: T37/R4

Copa 392848953 Información oficial sobre el partido 392848953 en Hattrick

04.07.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 4

FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido 0 - 1 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Racing Matasanos Alineación oficial del equipo 'FC Racing Matasanos' en el partido 0 - 2 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Racing Matasanos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El Matasanos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Deusdede Brito Rocha va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Matasanos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iván López va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Matasanos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Etienne de Bruin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Matasanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Óscar Mayor va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Matasanos va fer una substitució al minut 32. Deusdede Brito Rocha va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Óscar Mayor.

TREK GF

Goles Goles

  • 170 Minuto 71 (Gol de falta): Olivier Yven va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 71. 0 - 1 per a TREK.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Olivier Yven al minut 9 semblava entrar, però Damian Socała va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TREK que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sobiesław Wiecki, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Timoteu Vigué, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Raimon Fusté quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Raimon Fusté va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Damian Socała va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): TREK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Krzysztof Kurzyniec va quedar-se sol davant el porter Damian Socała, però aquest va poder aturar el xut.