Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brigton&HA (493541) - UIU TEAM (1597232) » 392848845: T37/R4

Copa 392848845 Información oficial sobre el partido 392848845 en Hattrick

04.07.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 4

Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido 1 - 0 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido 0 - 2 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brigton&HA

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 38 minuts quan Watze van Schriek va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Brigton&HA.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Brigton&HA sortien al contraatac. La falta llançada per Ignacio Blay va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Brigton&HA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Firmo Brei des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Watze van Schriek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Pavlo Tomakh va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Brigton&HA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Eduardo Battaglini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brigton&HA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Frank Bachstelze va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francesc Foret de Brigton&HA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Carles Muntané, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): Watze van Schriek no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

UIU TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Wolfhard Oderhöft, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francisco Sargans, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Wolfhard Oderhöft per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 77, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): TEAM va estar a punt d'empatar al 82 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Wolfhard Oderhöft que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tijane Bodian de TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.