Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrucena (49248) - Adryx (1455927) » 392652044: T37/R3

Copa 392652044 Información oficial sobre el partido 392652044 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

CCR Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CCR Castelldefels' en el partido 4 - 5 Rusty's Alineación oficial del equipo 'Rusty's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CCR Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CCR Castelldefels' en el partido 2 - 3 Rusty's Alineación oficial del equipo 'Rusty's' en el partido
Tiene suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CCR Castelldefels

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Matti Pänkälä el va rematar Wolfgang Bauchinger amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Centro, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Juan Antonio Calella va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): En Kas Potthoff va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Centro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kas Potthoff va estar a punt d'avançar els locals al minut 100 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Estanislau Gillué de Centro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Centro, Juan Antonio Calella, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Wolfgang Bauchinger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kas Potthoff de Centro va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Centro Pit Rieblinger va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Estanislau Gillué va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.

Rusty's

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador visitant Andreas Bengtsson va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 28 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Pol Parrales quasi aconsegueix empatar per Rustys al minut 24, però Manuel Mazarredo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rustys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Blanco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ignacio Uncal de Rustys, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 92 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pit Rieblinger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arlindo Gonçalves Marques estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Marc Carod anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Rustys.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Laust Lang de Rustys, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Mazarredo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rustys, Andreas Bengtsson, col·locà la pilota just a les mans d'en Manuel Mazarredo. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Rustys Jonathan Delamare no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Mazarredo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Rustys Pol Parrales no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Mazarredo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.