Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ejeano (49341) - C.D Tux (1368517) » 392650902: T37/R3

Copa 392650902 Información oficial sobre el partido 392650902 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

Ejeano Alineación oficial del equipo 'Ejeano' en el partido 2 - 3 Altozano F.C Alineación oficial del equipo 'Altozano F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ejeano Alineación oficial del equipo 'Ejeano' en el partido 1 - 5 Altozano F.C Alineación oficial del equipo 'Altozano F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ejeano

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Passat el minut 25 de joc, Elias Gruell facilitava les coses al Ejeano amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Ejeano prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en José Antonio Gómez de Lamadrid va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 el Ejeano va posar setge sobre la defensa central visitant però en Romolo Mercuri no va estar gens encertat.
  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Martín Laguna Caro de Ejeano va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Luciano Alvarado que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Miquel Mundo ocupà el lloc d'en Romolo Mercuri al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Ejeano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Juris Freibergs de Ejeano va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Talaya va entrar en el seu lloc.

Altozano F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Altozano Andrea Zattoni va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): En Otwald Stockinger va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Armando Espiño la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 174 Minuto 92 (Gol de penalti): Al minut 92 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Morten Kristiansen va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Armando Espiño al minut 24, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Armando Espiño va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aaron Schremmer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, un refús desafortunat de Aaron Schremmer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Santeri Pinomaa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Morten Kristiansen va estar a punt de posar per davant a Altozano amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aaron Schremmer va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Alexis Rebeyrol quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 56 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 56 de partit, quan un jugador de Altozano, en Fabian Hetnar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.