Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gambus (796363) - real alcala f.c (1369354) » 392650892: T37/R3

Copa 392650892 Información oficial sobre el partido 392650892 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

Cabeça d'all F.C. Alineación oficial del equipo 'Cabeça d'all F.C.' en el partido 0 - 3 real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabeça d'all F.C. Alineación oficial del equipo 'Cabeça d'all F.C.' en el partido 1 - 0 real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabeça d'all F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Mirko Sommariva no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Claudemiro Saramago va enviar un xut des de 40 metres al minut 49, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cabeça la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

real alcala f.c

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cabeça. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ainhiz Larrinburu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del alcala es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 35.
  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jérémie Delaire va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Claudemiro Saramago per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de alcala el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adán Berral va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de alcala va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Efraín Garaycoa va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de alcala va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jérémie Delaire, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de alcala, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Tony Klausner va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): alcala van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Clint Aponte va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): alcala van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però 雷 (Lei) 豪楠 (Haonan) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérémie Delaire de alcala es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kjetil Bredesen de alcala va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.