Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Marcuola (991491) - F.C. Camín de Mieres (486662) » 392649619: T37/R3

Copa 392649619 Información oficial sobre el partido 392649619 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

Butifarra amb seques Alineación oficial del equipo 'Butifarra amb seques' en el partido 0 - 4 Santa Cilla Clube Alineación oficial del equipo 'Santa Cilla Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Butifarra amb seques Alineación oficial del equipo 'Butifarra amb seques' en el partido 0 - 2 Santa Cilla Clube Alineación oficial del equipo 'Santa Cilla Clube' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Butifarra amb seques

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Buti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joaquim Lluís Talló, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Buti va anar a parar a la dreta de l'atac on en Simón Pacheco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Santa Cilla Clube

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Santa va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Lex Oudman va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 48, en Lars Lynge Dolleris del Santa va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Thomas Sörensson que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Vito Ugoccioni va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 0 - 3 per a Santa.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Javier Baquerizo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Albert Modest de Santa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Wolfgang Schlimbach. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Lars Lynge Dolleris va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor Manuel Almazán va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Thomas Sörensson al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.