Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

goyok (1589662) - Danitrax MYD (1431824) » 392649238: T37/R3

Copa 392649238 Información oficial sobre el partido 392649238 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

At. Gilenense Alineación oficial del equipo 'At. Gilenense' en el partido 2 - 4 Danitrax MYD Alineación oficial del equipo 'Danitrax MYD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. Gilenense Alineación oficial del equipo 'At. Gilenense' en el partido 2 - 1 Danitrax MYD Alineación oficial del equipo 'Danitrax MYD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Gilenense

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passava el minut 77 del matx, quan l'atent Nazario Aláez Corral va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els seguidors del Gilenense van tornar a saltar d'alegria al minut 89. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Francesc Sabater que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Guillermo Saura Pradas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gilenense se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Aniceto Abegoa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesc Sabater.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kamil Vetešník es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Teodor Pasiński es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Frank Tackett.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Gilenense es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Guillermo Saura Pradas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Óscar Estor al camp.

Danitrax MYD

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Danitrax van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Asbjørn Hyldal.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): El Danitrax era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Asbjørn Hyldal va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El porter de Danitrax va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Issa Kalyesubula va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Canuto Prieto va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Danitrax, al minut 87. El marcador va canviar a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ximo Siquier va enviar un xut des de 40 metres al minut 32, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Asbjørn Hyldal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vít Kollár, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Maltas de Danitrax va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Marc Maltas de Danitrax va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Ximo Siquier de Danitrax va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Amadeu Duran va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Danitrax Issa Kalyesubula va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jofre Almarza va entrar en el seu lloc.