Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

daroca f.c (435581) - Singuangos F.C (123848) » 392648861: T37/R3

Copa 392648861 Información oficial sobre el partido 392648861 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido 4 - 2 Cadenas F.C Alineación oficial del equipo 'Cadenas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido 2 - 2 Cadenas F.C Alineación oficial del equipo 'Cadenas F.C' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

daroca f.c

Goles Goles

  • 110 Minuto 34 (Gol de falta): Daroca equilibrava els comptes al minut 34 quan en Jarvis Terry va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Aleksi Birling arribés a peus de Sergej Damjanović, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Daroca el 2 - 1.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Daroca i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 43 minuts de joc. Mentre en Jarvis Terry el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergej Damjanović, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): El Daroca se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 42, en Aleksi Birling va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mosè Vrencev al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergej Damjanović va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Juan Eduardo Lerner de Daroca va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Orla Grud Jensen va prendre el seu rol al minut 68.

Cadenas F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Diego Riaño va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 154 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 els visitants van aconseguir el 4 - 2 quan Francisco José Elorza va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): El Cadenas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Francisco José Elorza la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Cadenas van sortir al contraatac al minut 86, però Diego Riaño va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Francisco José Elorza va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fortunato Stulla no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordan Hervé de Cadenas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.