Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapido Baleares (1368648) - Halcón Solador (797286) » 392648766: T37/R3

Copa 392648766 Información oficial sobre el partido 392648766 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

F.C. Chantilas Alineación oficial del equipo 'F.C. Chantilas' en el partido 3 - 5 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Chantilas Alineación oficial del equipo 'F.C. Chantilas' en el partido 2 - 2 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,9 % 47,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Chantilas

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Bertrand Aisenberg, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Pedro Suñer va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Chantilas va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però Alio García-Drake va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alio García-Drake va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nedo Serri de Chantilas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nedo Serri va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iban Bidagarai.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dragoş Brânzea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Dragoş Brânzea de Chantilas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Chantilas Bertrand Aisenberg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Julián Huyarramendia. El marcador continuava 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Chantilas Iban Bidagarai va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Chantilas, Miika Ruuska, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Suñer de Chantilas anava molt fort i col·locat però Julián Huyarramendia no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

Halcón Solador

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Devrim Almaş va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sompong Rojanaporntip, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): En Gerard Xargay donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 49 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Solador que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Wilfried Hirschler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Humberto Bolívar de Solador va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Colomer de Solador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Humberto Bolívar de Solador va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Julián Huyarramendia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gerard Xargay de Solador va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Frédéric Manai xutant per a Solador va fer anar la pilota just on la volia, però Francisco Biarge, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Wilfried Hirschler va clavar el 3 - 4 per a Solador amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Daniel Lakovič de Solador, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco Biarge en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.