Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.Vera (120417) - Castle Hill Raptors 2 (118516) » 392648742: T37/R3

Copa 392648742 Información oficial sobre el partido 392648742 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

AIAROL Alineación oficial del equipo 'AIAROL' en el partido 4 - 5 Las Flechas de Plata Alineación oficial del equipo 'Las Flechas de Plata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AIAROL Alineación oficial del equipo 'AIAROL' en el partido 1 - 4 Las Flechas de Plata Alineación oficial del equipo 'Las Flechas de Plata' en el partido
Tiene bastante suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIAROL

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, AIAROL aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Cirilo Osorio Castro va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fuco Trigo, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El AIAROL no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Eduardo Ginés Meléndez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Balthasar Gebhardt Doernberg s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Roberto Guzmán Zarpas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AIAROL se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nofre Vallverdú de AIAROL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nofre Vallverdú es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Las Flechas de Plata

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Flechas agafava avantatge al minut 5 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Alberto Glaria amb mestria.
  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Fredl Bünau que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el Flechas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan Alberto Glaria, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Klas Gustavsson de Flechas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 54 de partit.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Juliánusz Szilágyi quedar desmarcat i marcar per a Flechas al minut 101. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Juliánusz Szilágyi va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Thorstein Fardal va estar a punt de posar per davant a Flechas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adrián González Zorrilla va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Adrián González Zorrilla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fredl Bünau, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Balthasar Gebhardt Doernberg haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Flechas al minut 82.