Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

poderoso5 (118665) - Ruddington Village (486836) » 392648532: T37/R3

Copa 392648532 Información oficial sobre el partido 392648532 en Hattrick

27.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 3

Gool_Fillos.C.F. Alineación oficial del equipo 'Gool_Fillos.C.F.' en el partido 0 - 7 Ruddington Village Alineación oficial del equipo 'Ruddington Village' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Gool_Fillos.C.F. Alineación oficial del equipo 'Gool_Fillos.C.F.' en el partido 0 - 9 Ruddington Village Alineación oficial del equipo 'Ruddington Village' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gool_Fillos.C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Esteban Gotiortúa hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Evan Miclotte havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arne Patton de Los golfos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ruddington Village

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Mamadou Beye posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pedro Sáenz Camacho de Ruddington l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 30 de partit.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a Ruddington l'avantatge per 0 - 3. Canuto Eive en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mamadou Beye va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Pedro Sáenz Camacho va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jordi Bru, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ruddington augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jordi Bru es rifés el porter i marqués el 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Mircea Gherman, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Melitón Cagigas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Canuto Eive.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Mamadou Beye va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ruddington estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.