Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CachiTeam (118533) - DLP Kings (778181) » 392427960: T37/R2

Copa 392427960 Información oficial sobre el partido 392427960 en Hattrick

20.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

Babillo's Alineación oficial del equipo 'Babillo's' en el partido 1 - 2 Rápido de Pontequieto Alineación oficial del equipo 'Rápido de Pontequieto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Babillo's Alineación oficial del equipo 'Babillo's' en el partido 2 - 0 Rápido de Pontequieto Alineación oficial del equipo 'Rápido de Pontequieto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Babillo's

Goles Goles

  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Babillos no perdien la fe, i al minut 62 del partit, Diego De Fazio va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al 25, Ricard Comella hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Gabriel Stan. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan Luis Miguel Estévez des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Juha-Matti Peltoniemi no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Pepe Luis Galarmendi de Babillos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 52, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ugo Peron va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Martínez Dalmau.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, OK potente): Luis Miguel Estévez no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Rápido de Pontequieto

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): En Chiqui Grustán va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Javier Darío Gomez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Lucjusz Klich de Pontequieto es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Darío Gomez de Pontequieto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Normando Pires de Pontequieto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Era el minut 60 quan després d'una dura entrada, el jugador Nicola Mauriello de Pontequieto s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.