Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monkeys88 (1414842) - Deportivo union (493470) » 392426684: T37/R2

Copa 392426684 Información oficial sobre el partido 392426684 en Hattrick

20.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

TUERZEBOTAS Alineación oficial del equipo 'TUERZEBOTAS' en el partido 1 - 2 CHEROKEE FC Alineación oficial del equipo 'CHEROKEE FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TUERZEBOTAS Alineación oficial del equipo 'TUERZEBOTAS' en el partido 2 - 0 CHEROKEE FC Alineación oficial del equipo 'CHEROKEE FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TUERZEBOTAS

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Ciprià Daudí entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al TUERZEBOTAS, un peu providencial d'en Giancarlo Chiodarelli va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Lapeš. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Luis Gabaldón va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nolwin Gentenaar després que el jugador de TUERZEBOTAS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Lapeš de TUERZEBOTAS es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

CHEROKEE FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 29 minuts Eudosio Nóvoa va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CHEROKEE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eudosio Nóvoa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): CHEROKEE van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Alberto Villa Calzadilla des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CHEROKEE va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Džiugimantas Pilypavičius, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Attila Budai de CHEROKEE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Attila Budai es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ilie Popescu.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Yardi Gout estava fent un bon partit.