Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nox C.F (1337532) - Sporting de Youjizz (1420872) » 392426177: T37/R2

Copa 392426177 Información oficial sobre el partido 392426177 en Hattrick

20.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

Peloti C.F. Alineación oficial del equipo 'Peloti C.F.' en el partido 2 - 3 Sporting de Youjizz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Youjizz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peloti C.F. Alineación oficial del equipo 'Peloti C.F.' en el partido 0 - 2 Sporting de Youjizz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Youjizz' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peloti C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Peloti s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joan Antoni Sanjaume que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Peloti contenien la respiració mentre en Nemesio Feixe s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peloti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Jaúregui, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Irular Arrarte es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Al minut 58, Irular Arrarte gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Al minut 92, Juan Luis Chiner arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 105 (Ocasión de falta): Amb 105 minuts disputats, Irular Arrarte gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però José Paulino Mendes Sá va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Garrido de Peloti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting de Youjizz

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Hansjürg Viglino la va rematar Thomas Askenbrant amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sporting el 0 - 1.
  • 136 Minuto 59 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Juan Luis Chiner encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Dávid Oláh anotar per a Sporting el 2 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 173 Minuto 109 (Gol por la derecha): El jugador de Sporting Thomas Askenbrant va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 109 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Dávid Oláh va fer una jugada per la banda esquerra, però Llibert Pèries va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Antonio Almansa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 66, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Llibert Pèries va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patryk Grabowy de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.