Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FLR (48952) - Laguna Negra (1590586) » 392425762: T37/R2

Copa 392425762 Información oficial sobre el partido 392425762 en Hattrick

20.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

Patriotas de Oviedo Alineación oficial del equipo 'Patriotas de Oviedo' en el partido 1 - 2 Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patriotas de Oviedo Alineación oficial del equipo 'Patriotas de Oviedo' en el partido 1 - 1 Laguna Negra Alineación oficial del equipo 'Laguna Negra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 37,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patriotas de Oviedo

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Gonzalo Faura va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, PDO, al minut 48. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El PDO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Antón Jofresa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Laguna Negra

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tage Raun Sørensen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): Laguna va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Anthony Long va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Laguna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Ignacio Carranza va desviar el xut final de Chusé Setón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Chusé Setón després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Ignacio Carranza va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Chusé Setón de Laguna va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 85 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àlex Gual de Laguna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.