Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rizonia F.C. (1592776) - Belgium Devils united (1438380) » 392425629: T37/R2

Copa 392425629 Información oficial sobre el partido 392425629 en Hattrick

20.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

Rizonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Rizonia F.C.' en el partido 2 - 3 Drink Team Valladolid B Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rizonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Rizonia F.C.' en el partido 1 - 4 Drink Team Valladolid B Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid B' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rizonia F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): RizO FC s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Krisztián Széplaki per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 135 Minuto 53 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Daniele Telesca de RizO FC va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Piergiorgio Verdara va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Chalermchai Ratana-ubol rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Piergiorgio Verdara va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RizO FC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Carlos Blanca de RizO FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Uzbertiz de RizO FC es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Drink Team Valladolid B

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Jiří Nauš va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, Valladolid es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jiří Nauš es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Valladolid agafava avantatge al minut 59 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Cana amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, el Valladolid va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Blai Colàs s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Cana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Tobias Hanse va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Torben Boenisch.