Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

coyote8 (30914) - Aratsa (1591006) » 392425001: T37/R2

Copa 392425001 Información oficial sobre el partido 392425001 en Hattrick

20.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

coyote8 Alineación oficial del equipo 'coyote8' en el partido 1 - 0 Aratsa Alineación oficial del equipo 'Aratsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
coyote8 Alineación oficial del equipo 'coyote8' en el partido 1 - 0 Aratsa Alineación oficial del equipo 'Aratsa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coyote8

Goles Goles

  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gunnar Wollner va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ronen Lifshitz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): coyote8 va estar a punt de marcar quan Joachim-Michael Burza va fer una passada impressionant a Mirko Gatara, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): coyote8 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roemer de Hemricourt de Grünne en un 1 contra 1 amb el porter Ayoze Tejada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El coyote8 ho intentava per la dreta per mitjà de Ireneusz Budka, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del coyote8 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joachim-Michael Burza, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Mirko Gatara va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de coyote8 estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Aratsa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Euxenio Sequeiro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aratsa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguelanxo Ayos, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Aratsa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 69, però el xut de Ataúlfo Gallegos des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Aratsa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Klaus Rotheigner va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivo Haneveer.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62, Ayoze Tejada de Aratsa es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.