Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pan team fc (1418196) - Los lagartos SAD (1332813) » 392423546: T37/R2

Copa 392423546 Información oficial sobre el partido 392423546 en Hattrick

20.06.2012 12:15:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

pan team fc Alineación oficial del equipo 'pan team fc' en el partido 5 - 2 Club Atletic Filemon Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Filemon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pan team fc Alineación oficial del equipo 'pan team fc' en el partido 1 - 0 Club Atletic Filemon Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Filemon' en el partido
Tiene mucha potra 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pan team fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Raphaël Vreeman, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. team es posava per davant!
  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Marios Georgantas el va rematar Fábió Szentmiklósi amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Raphaël Vreeman va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, team va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alius Suchodelskis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 75 en Alius Suchodelskis va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jair Gazonato podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 5 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Marios Georgantas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Raphaël Vreeman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Józef Godzisz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Al minut 65, Marios Georgantas gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): team van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Jan Bjarne Dobnigg des de l'esquerra va sortir desviat.

Club Atletic Filemon

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Ovidiu Grigor va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Atletic, al minut 74. El marcador va canviar a 4 - 1.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Atletic va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan José Victor De los Reyes Cuestas York, sol dins l'àrea, va aconseguir el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atletic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Claude Escamilla, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Claude Escamilla va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jari Tontti de Atletic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Miguel Loinaz ocupà el lloc d'en Piper Outón al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.