Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bala Azul (312120) - Atlético Panturrano (1438185) » 392423254: T37/R2

Copa 392423254 Información oficial sobre el partido 392423254 en Hattrick

20.06.2012 12:15:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 2

Cenizas&Diamantes Alineación oficial del equipo 'Cenizas&Diamantes' en el partido 0 - 3 steau_vale_mx f.c Alineación oficial del equipo 'steau_vale_mx f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cenizas&Diamantes Alineación oficial del equipo 'Cenizas&Diamantes' en el partido 1 - 0 steau_vale_mx f.c Alineación oficial del equipo 'steau_vale_mx f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cenizas&Diamantes

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfredo Canepa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Wietse Deschuttere estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Cenizas&Diamantes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Csaba Papp en un 1 contra 1 amb el porter Yiorgos Vitsios, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cenizas&Diamantes Tim Andersen quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Patricio Hernández l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Gabriel Niţu del Cenizas&Diamantes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Franz-Bernd Golle no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siro Sueiro de Cenizas&Diamantes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franz-Bernd Golle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

steau_vale_mx f.c

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): steau_vale_mx va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mario Cabrini la va transformar en el 0 - 1.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al 64 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a steau_vale_mx augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pep Serra es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Mario Cabrini va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aitor Agustín, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): steau_vale_mx van sortir al contraatac al minut 68, però Burhan Kara va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans Frederberg de steau_vale_mx la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.